tan kena kinira kinaya ngapa


“Janma iku tan kena kinira kinaya ngapa, mula aja sira seneng ngaku lan rumangsa pintar dhewe.

Kelabang kui wisane ana ing sirah, kalajengking kui wisane ana ing pucuk buntut, nanging wong sing rumangsa pintar dhewe kui wisane dumunung ana ing sak badane. Pangucap iso dadi jalaran kebecikan, pangucap iso dadi jalaran pati, kesengsaran, wirang lan pamitran. Mulane kui, wong urip kudhu ati ati ing pangucapane. Ojo gawe lara wong liya. Aja dumeh, tepa slira lan ngarti kuwalat….sak mestine dadi modal utama kesejatining becik….”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s